"> Τρόποι πληρωμής - ekoufeto

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Μετρητά

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, μπορείτε ταυτόχρονα να κάνετε και την εξόφλησή της. Στο μενού επικοινωνία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία μας.

  1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της. Η πληρωμή του ποσού θα γίνει στην εταιρία μεταφορών την ώρα της παράδοσης.

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό*

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον  παρακάτω λογαριασμό:

Alphabank

  • Αριθμός Λογαρισμού: 1530 0200 2012 900
  • IBAN: GR70 0140 1530 1530 0200 2012 900
  • BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: Καϊλα Μαρία Ελένη

*Τα τραπεζικά έξοδα που τυχόν προκύψουν σε διατραπεζικές συναλλαγές σας επιβαρύνουν αποκλειστικά

 

 

Σαν αιτιολογία κατάθεσης χρησιμοποιήστε τον κωδικό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο που δώσατε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας, ώστε να την αναγνωρίσουμε.
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε μια από τις παρακάτω διευθύνσεις στέλνοντας ένα e-mail  info@e-koufeto.gr,για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Μπορείτε να μας ενημερώσετε και τηλεφωνικά στο 210 6200742.

 

4.Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές  κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Επίσης μπορείτε με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.To MasterPass είναι μία νέα υπηρεσία της MasterCard για την οποία δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον υλοποίηση παρά μόνο να εμφανίσετε το λογότυπο στην σελίδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727 είτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας: http://www.masterpass.gr/#elgr/formerchants

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

5.Με μετρητά ή χρήση πιστωτικής στο κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να εξοφλήσετε είτε με μετρητά είτε με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

 

*Σε ειδικές παραγγελίες (μπομπονιέρες, προσκλητήρια και custom made προιόντα  ) απαιτείται προκαταβολή 40% του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας στις εξής περιπτώσεις:

  • Αντικαταβολή
  • Τραπεζική κατάθεση

Στις περιπτώσεις πληρωμής με πιστωτική κάρτα  απαιτείται η εξόφληση του συνολικού ποσού.

 

 

X